Futbol

El Reial Madrid afronta el seu últim duel sense Cristiano, al Santiago Bernabéu contra el Celta

El tècnic del Madrid vol encadenar dues victòries consecutives a l'inici de la Lliga, després de guanyar a la primera jornada, i situar-se com a líder provisional. Isco se suma a les baixes de Cristiano i Benzema

Actualitzat

El Reial Madrid té la possibilitat aquest dissabte de posar-se líder provisionalment en la visita al Bernabéu del Celta. Per rebre els gallecs, Zidane ahir va perdre Isco, que s'afegeix als també lesionats Cristiano i Benzema. 

A l'espera del retorn del seu líder, el portuguès Cristiano Ronaldo, el Reial Madrid rep a un Celta de Vigo ferit per la seva mala estrena a la Lliga. El tècnic francès va recuperant efectius a poc a poc i de moment contra el Celta ja té disponibles el portuguès Pepe per a la defensa i el migcampista Luka Modric. Serà després de l'aturada de la Lliga pels partits internacionals quan al costat de Cristiano torni també Keylor Navas. El portuguès Fábio Coentrao seguirà de baixa i el francès Karim Benzema és una incògnita. A la infermeria es va sumar a última hora Isco Alarcón, que es va fer mal en un turmell en l'últim entrenament.

El Celta de Vigo pretén deixar enrere el seu decebedor inici de Lliga, amb derrota a Balaídos davant del recent ascendit CD Leganés, amb un triomf de prestigi al Santiago Bernabéu, on la temporada passada va patir la seva derrota més dura del cur (7-1). 

Homenatge a Mireia Belmonte

La badalonina Mireia Belmonte, doble medallista olímpica als Jocs de Rio 2016, farà aquest dissabte el servei d'honor a l'estadi Santiago Bernabéu abans del partit, i rebrà un homenatge de l'equip de Madrid. Mireia trepitjarà la gespa del Santiago Bernabéu amb dues de les quatres medalles olímpiques que ha guanyat als Jocs. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut