Reial Madrid

El Reial Madrid abusa d'un descendit Almeria i tanca la Lliga amb un total de 102 gols (8-1)

El Reial Madrid s'ha acomiadat de la Lliga amb una nova i estèril golejada. En l'últim partit de la temporada al Santiago Bernabéu, els homes de José Mourinho han abusat d'un descendit Almeria i han sumat un triomf per 8-1 que els ha permès tancar el campionat amb un total de 102 gols, igualant el registre de l'equip de Manuel Pellegrini la temporada passada. Adebayor, autor d'un "hat-trick", Benzema i Cristiano Ronaldo, per partida doble, i el jove davanter del filial Joselu han estat els golejadors del Madrid, mentre que Kalu Uche ha fet el gol de l'honor dels visitants. En un altre partit intranscendent, Hèrcules i Sporting han empatat sense gols al Rico Pérez.

Al Reial Madrid, l'única alegria que els ha deixat la Lliga ha estat el compte golejador de Cristiano Ronaldo, que ha trencat tots els registres amb un total de 40 dianes, superant el rècord històric d'Hugo Sánchez i Telmo Zarra. El portuguès i els seus companys no han tingut pietat de l'Almeria, que disputava el seu últim partit a Primera abans de baixar, i l'han golejat per un humiliant 8-1. Precisament Cristiano Ronaldo ha obert la llauna abans d'arribar als cinc minuts de joc. Adebayor ha ampliat l'avantatge a la mitja hora de joc, però abans del descans, Uche ha posat el 2-1.

En la segona meitat ha arribat el festival blanc. Primer ha estat Benzema, després ha repetit Adebayor i Benzema també ha fet el seu doblet amb el 5-1. Adebayor no s'ha volgut quedar enrere i ha firmat un "hat-trick" amb el gol del 6-1, però encara hi ha hagut temps per a més. Cristiano Ronaldo també ha tornat a marcar i el jove davanter del filial Joselu ha tancat la golejada escandalosa amb el 8-1 final.

El conjunt de José Mourinho ha tancat la temporada a la Lliga amb un total de 102 gols, amb els quals ha igualat el registre que va establir l'equip de Manuel Pellegrini la temporada passada. Una nova golejada estèril.