El Reial Madrid abusa del Deportivo i recupera la plaça de Champions (7-1)

Els gallecs s'havien avançat amb un gol d'Adrián, però els blancs han acabat remuntant i passant per sobre d'un rival que seguirà en zona de descens. Bale (2), Nacho (2), Cristiano (2) i Modric han fet els gols de la contundent victòria madridista

David CarballoActualitzat

El Reial Madrid s'ha refet de la dolorosa derrota contra el Vila-real amb una terapèutica golejada contra el Deportivo (7-1) i ha recuperat la plaça de Champions que li havia pres el Vila-real de manera provisional. Els gallecs s'havien avançat amb un gol d'Adrián, però els blancs han acabat remuntant i passant per sobre d'un rival que seguirà en zona de descens.

Tot i el bon inici dels blancs, el Deportivo, molt necessitat de punts per sortir de la zona de descens, ha fet saltar les alarmes al Bernabéu quan en el minut 23 Adrián ha inaugurat el marcador. El 0 a 1 ha provocat els nervis entre l'afició local, però el Madrid ha reaccionat i ha estat capaç de capgirar el resultat advers abans del descans. Rubén, amb una gran aturada, ha evitat l'empat de Cristiano i, al cap de poca estona, el pal ha evitat el gol de Marcelo.

La insistència del Madrid ha acabat donant els seus fruits i en el minut 32, Nacho ha fet l'empat i, en el 42, Bale ha marcat el 2 a 1 amb un bon xut de rosca des de la frontal de l'àrea i ha tornat la tranquil·litat a la parròquia madridista.

En la represa, el conjunt de Zidane ha incrementat el seu domini i les ocasions de perill s'han anat succeint sobre la porteria d'un Dépor cada vegada més exigit. Bale, amb un cop de cap, ha fet el tercer en el 58, i deu minuts més tard, Modric ha acabat d'ensorrar els gallecs amb el 4 a 1 amb un xut col·locat des de la frontal.

Després de gairebé nou mesos, la BBC ha tornat a coincidir en un terreny de joc amb l'entrada de Benzema, rebut amb divisió d'opinions. El Dépor ha disposat de dues bones ocasions per retallar diferències i maquillar la desfeta, però Florin Andone ha perdonat. En canvi, a l'altra àrea, un erràtic Cristiano Ronaldo s'ha retrobat amb el gol i ha fet el 5 a 1, el cinquè que fa el portuguès aquesta temporada en la Lliga.

El Deportivo ha abaixat els braços abans d'hora i el Madrid ho ha aprofitat per fer més sang. Cristiano ha fet el sisè, un gol que ha acabat amb el portuguès sagnant després de rebre una puntada de Schär a la cara i que l'ha obligat a deixar el terreny de joc a cinc minuts del final. I tot i jugar amb deu, els blancs encara han tingut temps per fer el setè i definitiu per mitjà de Nacho, que ha fet el seu primer doblet en la Lliga.