El RC de Polo, campió de la Copa del Rei d'hoquei herba
Hoquei herba

El Reial Club de Polo s'emporta la Copa del Rei d'hoquei herba després de derrotar l'Atlètic Terrassa (1-3)

Els barcelonins s'han imposat als egarencs amb gols de Guillermo Fortuño i Marc Reyné en la primera meitat, i de Xavi Lleonart en la segona part

Sergi MartínezActualitzat

El Reial Club de Polo ha guanyat la Copa del Rei d'hoquei herba després de derrotar l'Atlètic Terrassa (1-3) al Club de Campo de Madrid. El Reial Club de Polo s'ha avançat en el segon quart amb un gol de Guillermo Fortuño, després d'una mala recepció d'un jugador de l'Atlètic de Terrassa. A partir del primer gol, l'equip barceloní ha tingut més oportunitats i en el segon període han marxat en el marcador, gràcies a una diana de Marc Reyné, que ha aprofitat un rebot en un penal-córner (0-2).

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Als egarencs, arran del 0-1, els ha costat més sortir, tot i que han tingut una bona oportunitat al final de la primera meitat per escurçar el marcador.

La represa ha començat amb pèrdues de l'Atlètic i amb ocasions pel Polo, però el porter terrassenc, Marc Calzada, ha impedit els gols. A falta de 3 minuts per al final del tercer quart, Joan Tarrés ha reduït el resultat després d'una jugada amb un pèl de fortuna, ja que la bola s'ha quedat a l'esquena del porter.

Però la il·lusió per a la remuntada dels egarencs ha durat ben poc, només començar l'últim quart, Xavi Lleonart ha marcat el definitiu 1-3 en una jugada de penal-córner que ell mateix havia provocat. L'Atlètic Terrassa ha intensificat els seus atacs per mirar de capgirar el resultat, però el marcador ja no s'ha mogut més i el Polo s'ha proclamat campió de la Copa del Rei.