El Club de Campo s'ha embutxacat la Copa de la Reina (@CCVMDHF)
Hoquei herba

El Reial Club de Polo perd la final de la Copa de la Reina contra el Club de Campo (2-5)

Tot i el domini i el resultat contundent de les amfitriones, les barcelonines no han deixat de lluitar en cap moment del partit

Sergi MartínezActualitzat

El Reial Club de Polo ha caigut a la final de la Copa de la Reina contra el Club de Campo (2-5). El conjunt madrileny, favorit, s'ha avançat en el marcador en el minut 5 de partit, a través de Sara Barrios, i començava a complicar ben d'hora les coses al Polo. Isabel Zaldúa, del Reial Club de Polo, ha respost per posar les taules en el marcador en el segon penal-córner de què han disposat. Les barcelonines no volien posar les coses fàcils a les amfitriones, però tot just després de l'empat, el Club de Campo ha marcat l'1-2 que ha rebaixat l'alegria del Polo.

El domini de la primera meitat ha estat per les madrilenyes però les polistes estaven, en tot moment, dins del partit. S'ha arribat al descans amb un lleuger avantatge pel Club de Campo (1-2).

A la represa, el RC Polo ha encaixat el tercer gol, després que la jugadora del conjunt de Madrid aprofités un refús d'una bona parada de la portera del Polo. En una altra jugada ràpida de les amfitriones han marcat el 4-1. Lucía Abajo ha fet encara més gran la diferència en el marcador amb el 1-5 i ha deixat certificat el resultat, ja abans d'acabar el tercer període.

En l'últim quart, les barcelonines han escurçat el marcador al 2-5 definitiu, per mitjà de Mariles Verbruggen, però no han pogut fer res més davant del domini de les madrilenyes, que s'han proclamat campiones de la Copa de la Reina.