El Reial Club de Polo s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina (@rfe_hockey)
Hoquei herba

El Reial Club de Polo s'enfrontarà al Club de Campo a la final de la Copa de la Reina

L'equip femení del Polo, com el masculí, s'ha classificat per a la gran final de Copa

El Reial Club de Polo s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina després de desfer-se del Junior (0-4). Marta Segú ha estat l'encarregada d'inaugurar el marcador a la mitja hora de joc. Lorena Vives, per la seva banda, ha eixamplat el marcador anotant dues dianes més i el Polo ha acabat sentenciant amb el quart i definitiu gol.

El Club de Campo, l'equip amfitrió, ha superat el Taburiente en l'altra semifinal per 0-2. Carmen Cano ha avançat l'equip madrileny de penal-córner i Bea Pérez, just després del descans, ha sentenciat amb el segon gol.