Eurolliga

El Regal Barça supera el Cholet al Palau (76-62) i obté el bitllet per al Top-16 de l'Eurolliga

El Regal Barça ha aconseguit la classificació per al Top-16 de l'Eurolliga després de vèncer el Cholet al Palau (76-62). El conjunt blaugrana ha començat fred el matx, però en el segon quart, ha endurit la seva defensa, ha controlat el rebot, i els francesos s'han col·lapsat en atac. S'ha arribat al descans amb avantatge culer, 44 a 28. Tot i desconnectar-se a l'inici del tercer període, els barcelonistes han reaccionat i han trencat definitivament el partit. N'Dong, amb 15 punts, ha estat el màxim anotador de l'enfrontament.

Els pocs però sorollosos i disfressats aficionats del Cholet que han estat al Palau han cregut en la victòria del seu equip durant el primer quart. Un triplàs d'Avdalovic sobre la botzina ha deixat un 18 a 20 en el marcador. Però el Barça ha protagonitzat la gran escapada en el segon quart, activant-se en defensa i jugant amb velocitat. Ingles ha estat molt actiu a banda i banda de la pista, però s'ha quedat amb 0 de 5 en triples. El joc interior blaugrana, amb més centímetres i corpulència, ha fet molt de mal. 48 dels 76 punts blaugrana, anotats pels pivots. N'Dong ha estat el millor amb 15 i Perovic n'ha anotat 13.

El Cholet s'ha posat a set punts només començar el tercer quart, però la segona embranzida del conjunt culer, novament amb una gran defensa, ha posat el punt final a l'emoció del matx. Tot decidit abans d'afrontar els últims 10 minuts. El Regal Barça ja és al Top-16, però si vol acabar primer de grup, ha de guanyar dijous que ve a la pista del Fenerbahçe turc.