Bàsquet

El Regal Barça supera amb claredat el Suzuki Manresa (65-45) i el DKV Joventut pateix per vèncer el Lagun Aro (97-95)

En el duel català, el Regal Barça ha apallissat el Suzuki Manresa al Palau (65-45). Després d'un bon inici de l'equip bagenc, els blaugrana han anat imposant la seva superioritat a la mateixa velocitat que s'escalfava el canell de Juan Carlos Navarro. Tot i un intent de reacció, els de Xavi Pascual s'han endut un còmode triomf. El DKV Joventut ha hagut de patir fins a l'últim segon per derrotar el Lagun Aro a l'Olímpic (97-95) i obtenir el bitllet per a la Copa. Un triple de Bogdanovic i un tir lliure convertit per Valters han donat el triomf a la Penya.

Actualitzat
Regal Barça, 65 - Suzuki Manresa, 45

Aquest és el bàsquet que volen tots els entrenadors: recuperació de pilota, velocitat i cistella. És clar que no tots els jugadors són Navarro, que ha acabat amb 20 punts. I el mateix es pot dir d'un cada dia més segur dels colors que vesteix, Ricky Rubio, autor de 12 punts. Larry Lewis ha fet la seva primera cistella amb la samarreta del Manresa, però els de Jaume Ponsarnau ja perdien de 20 punts al descans (34-14). 

A la represa, un gran San Miguel ha comandat l'intent de remuntada manresà. Però quan la piconadora blaugrana ha tornat a funcionar, no hi ha hagut res a fer. El Regal Barça ja té tres victòries de marge sobre el Madrid.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut