Bàsquet

El Regal Barça rep el Cajasol al Palau, i el Manresa juga contra el Xacobeo al Nou Congost

El Regal Barça espera seguir amb la bona ratxa de resultats guanyant aquest diumenge el Cajasol al Palau, partit que es podrà seguir en directe pel 33 a partir de les 12.30 h. El conjunt blaugrana afronta el duel amb les baixes dels lesionats Basile i Barton, i amb el dubte de Navarro. Per la seva banda, el Suzuki Manresa rep el Xacobeo al Nou Congost (19 h). L'equip del Bages vol mantenir la seva imbatibilitat a casa aquesta temporada, on ha guanyat tots els partits disputats fins ara.

Actualitzat
Regal Barça - Cajasol (12.30, 33)

L'equip blaugrana vol continuar amb pas ferm. Invicte a l'Eurolliga i amb només una derrota a la Lliga, el Regal Barça és clar favorit per superar un Cajasol que ha perdut en 16 de les 19 visites al Palau. Ni les baixes de Basile i Barton ni la probable absència de Navarro són excusa per a un conjunt culer que ha de guanyar sí o sí per seguir l'estela del Reial Madrid, l'únic equip invicte a l'ACB.

Suzuki Manresa - Xacobeo (19.00)


L'equip de Jaume Ponsarnau espera aconseguir la seva quarta victòria consecutiva a casa i mantenir així la imbatibilitat com a local davant un rival que fa 27 anys que no visita Manresa. Els catalans, que vénen de perdre a Alacant per un contundent 71-54, podran comptar finalment amb San Miguel, que aquesta setmana ha tingut problemes de lumbàlgia.
Anar al contingut