ACB

El Regal Barça pateix per superar un combatiu Alta Gestión Fuenlabrada al Palau (95-91)

El Regal Barça ha hagut de suar de valent per superar un combatiu Alta Gestión Fuenlabrada (95-91). Tot i que els blaugranes han començat molt bé amb un parcial inicial d'11-0, els madrilenys no han perdut mai la cara al partit i han presentat batalla fins al final. L'exhibició anotadora de Brad Oleson, amb 29 punts, ha estat insuficient perquè el Fuenlabrada pogués sumar el seu primer triomf al Palau, on ha perdut en les seves onze visites. Navarro, que al descans no havia anotat, s'ha refet i amb 18 punts ha liderat la victòria del seu equip, amb el suport de la bona feina de Fran Vázquez i Ilyasova sota els taulers.

Navarro i Basile, que s'alternaven en el marcatge a Oleson, no han anotat cap punt en la primera part, però entre tots dos n'han fet 28 en la segona meitat. Oleson ha justificat el seu fixatge pel Reial Madrid: cap punt en el primer quart, però ha acabat com a màxim anotador del partit amb 29 punts i amb 5 de 6 en triples.

Ilyasova i Vázquez han dominat, i de quina manera, sota els taulers, on el pivot gallec continua donant el millor espectacle. Però els blaugranes han hagut de patir fins als segons finals, ja que el Fuenlabrada ha transformat 16 triples, i fins i tot Valters ha pogut donar la victòria als madrilenys en l'últim segon, però ha fallat el seu llançament a la desesperada. Tot i donar la cara fins al final, el Palau continua sent una pista maleïda per al Fuenlabrada, ja que mai ha aconseguit guanyar en les seves onze visites al feu barcelonista.