Eurolliga

El Regal Barça marxa avui cap a París amb l'ambició de guanyar la segona Eurolliga

El Regal Barça marxa avui cap a París amb el propòsit de tornar amb el trofeu de campions de l'Eurolliga de bàsquet. Els blaugranes arriben a la Final Four com a favorits, amb el permís de l'Olympiacos grec, però el tècnic Xavi Pascual ha recordat que aquesta etiqueta no serveix de res si l'equip no juga al màxim nivell. El primer escull dels catalans serà el sempre complicat CSKA de Moscou.

Actualitzat
És el missatge ambiciós de Xavi Pascual, abans que el Regal Barça marxi cap a París. L'equip transmet bones vibracions: ha fet una trajectòria immaculada a l'Eurolliga –només 2 derrotes en 20 partits–; intractable a l'ACB, on és campió de la fase regular, i, sobretot, compta amb una plantilla llarga, amb molts recursos i jugadors que poden ser determinants.

Un rival complicat

El CSKA de Moscou s'ha creuat amb els blaugranes en les semifinals de les dues últimes Final Four. El 2006 a Praga, i l'any passat a Berlín, amb victòria dels russos. Una espina clavada contra un equip que fa vuit temporades seguides que arriba a una final a quatre i que en va ser campió el 2006 i el 2008.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut