El Regal Barça debuta amb un plàcid triomf contra el Gran Canària al Palau (83-58)

El Regal Barça ha tingut un plàcid debut a la Lliga ACB. Els homes de Xavi Pascual s'han desfet amb comoditat del Gran Canària al Palau Blaugrana per 83 a 58 en un partit sense història. El Barça ha començat com una piconadora i amb un parcial de 31 a 16 en el primer quart no ha donat cap opció a la sorpresa al conjunt canari. Navarro, amb 18 punts, i Mickeal, amb 15, han liderat el joc ofensiu dels blaugranes, i Ricky Rubio, amb 11 assistències, ha donat un recital en la direcció. Fins i tot, el Barça s'ha permès en l'últim quart el luxe de fer debutar el jove del filial Àngel Aparicio.

Estrena del Regal Barça a l'ACB en la mateixa línia que al final de la pretemporada, és a dir, amb un vendaval de joc des del salt inicial. I és que el triangle format per Navarro, Mickeal i Morris ha fet miques el cèrcol del Gran Canària. Un espectacular parcial de 31 a 16 al primer període ha començat a demostrar la superioritat blaugrana davant un rival incapaç d'aturar l'allau ofensiva dels locals, tot i que Xavi Pascual, sempre molt exigent amb els seus jugadors, encara en volia més. Jaycee Carroll, el màxim anotador de la passada Lliga, ha fallat més del compte, i el 55 a 36 al descans ha deixat el partit sentenciat.

Ricky Rubio ha estat l'arquitecte d'una bona part de les jugades més vistoses. El base del Masnou ha acabat amb 11 assistències, a una del rècord històric de l'equip, que té Víctor Sada, i ha donat un autèntic recital en la direcció del joc. Les diferències han fregat els 30 punts i els blaugranes han afluixat moltíssim en l'últim quart, en què s'ha lluït Perovic, 8 punts i 4 de 4 en tirs, i en què s'ha vist el debut del jugador del Barça B Àngel Aparicio. L'objectiu serà ara doblegar els campions de l'NBA en el Barça-Lakers de dijous al Palau Sant Jordi.