Eurolliga

El Regal Barça cau al Palau contra el Fenerbahçe (61-69) i perd el seu primer partit a l'Eurolliga

Primer matx d'alt nivell a l'Eurolliga per al Regal Barça i ambient de gala al Palau Blaugrana. Els de Xavi Pascual i el Fenerbahçe Ulker, que havien guanyat els dos primers partits, han jugat 40 minuts poc brillants, amb poc encert ofensiu, però molt intensos. Final d'infart amb moneda a l'aire, que ha caigut del costat turc. Bona feina de conjunt dels homes de Spahija i victòria final del Fenerbahçe Ulker per 61-69. Pete Mickeal, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del partit. Avís seriós per al Regal Barça, que ha perdut dos partits a casa (el CAI va guanyar a l'ACB) en poc més d'una setmana.

De bon començament, el Fenerbahçe de Neven Spahija ha demostrat que és un dels millors equips del grup. El croat Ukic anotava amb molta facilitat enfront d'un Ricky Rubio que continua sense trobar el joc de la temporada passada. Amb el del Masnou desaparegut, Sada ha assumit durant molts minuts la direcció del partit, i la seva intensitat més els punts de Mickeal aguantaven l'equip en el marcador. I és que el joc interior turc era molt superior al dels locals. 28 a 32 per als visitants al descans.

En la represa, el Barça es mostrava fort en defensa, però seguia sense trobar la cistella amb facilitat. Navarro, només 12 punts i 0 de 5 en triples. Pascual ha intentat trencar el ritme lent del rival jugant amb tres petits, Sada, Navarro i Lakovic. I, en uns minuts d'inspiració de l'eslovè, els blaugranes han capgirat el marcador. Però, sobre la botzina del final del tercer quart, un triple de Preldzic avisava el Barça de l'ambició dels turcs de cara als 10 minuts que quedaven. Excel·lent últim període del Fenerbahçe, amb Ukic i el seu compatriota Marko Tomas anotant en els moments més calents. Una cistella d'Omer Onan sobre la botzina ha posat un sorprenent 61 a 69 en el marcador. Vuit punts de desavantatge, que, a més, poden ser importants de cara al "basket average".