El Barça trenca amb amb Nikken Sekkei
El Barça trenca amb amb Nikken Sekkei (FCB)
Barça

El referèndum sobre el finançament de l'Espai Barça serà el 19 de desembre i telemàtic

Aquesta segona consulta haurà de ratificar el que es va aprovar a la passada assemblea. Per aquells socis amb dificultats d'accés per internet s'habilitarà un espai de votació presencial

Redacció Esport3Actualitzat

Després de la reunió ordinària d'aquest divendres, la Junta Directiva del Barça ha informat que la consulta vinculant sobre el finançament de l'Espai Barça ja té data. Serà el diumenge 19 de desembre, i per primera vegada en els 122 anys d'història del club se celebrarà en la modalitat de vot telemàtic. Amb aquesta decisió el club reconeix que busca "fomentar la participació i afavorir que els socis i sòcies puguin votar des de qualsevol lloc del món".

La votació es podrà dur a terme des del web del Club i a través de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador. Per facilitar la participació en aquesta segona consulta de l'Espai Barça, després de la impulsada el 2014 per Josep Maria Bartomeu, que va marcar un cost inicial de 600 milions, el Barça s'ha afanyat a recordar el principal requisit de participació. Per poder exercir el dret a vot serà "imprescindible" que les dades que es tinguin enregistrades al Club siguin vigents. Hi ha temps per actualitzar-les fins abans del 7 de desembre, dia en què es tancarà el cens electoral.

No obstant això, per aquells socis amb dificultat d'accés telemàtic s'habilitarà un espai de votació presencial. Aquesta modalitat de vot es podrà exercir a l'Auditori del club.

Referendar l'assemblea: 1.500 milions per a l'Espai Barça

En l'última assemblea del Barça, celebrada el passat 18 d'octubre, els socis i sòcies compromissaris van donar suport majoritari al pla de la junta -405 vots a favor, 21 en contra i només 6 en blanc- per negociar una operació de finançament fins a un màxim de 1.500 milions d'euros per tirar endavant l'Espai Barça, el gran projecte de transformació de les instal·lacions del FC Barcelona. Ara aquest suport se sotmetrà a un referèndum que haurà de respondre una pregunta concreta.

La pregunta

Per ratificar el finançament de l'Espai Barça, els participants a la consulta hauran de dir sí o no a la següent qüestió: 

 

Anar al contingut