Les jugadores del Barça i el Madrid abans del començar el partit
Les jugadores del Barça i el Madrid abans del començar el partit
Futbol

El rècord del Camp Nou entra oficialment al llibre Guinness

La fita històrica de 91.553 espectadors en un partit de futbol femení ha estat reconeguda oficialment com a rècord Guinness

Actualitzat

Ja és oficial. Amb aquesta piulada, l'empresa que s'encarrega de donar validesa a les marques més espectaculars del món ha reconegut el registre del Camp Nou d'aquest dimecres.

El sistema ho registra primer a la pàgina web i després ho incorpora al conegut  llibre dels rècords Guinness. Com a anècdota, cal dir que en el registre hi han comptat 20 espectadors menys que la xifra oficial que va donar el Barça. En un tuit posterior van rectificar l'errada.
 

El Camp Nou va viure el partit més important de la història del futbol femení. 91.553 espectadors van presenciar els quarts de final de la UEFA Women's Champions League, que va enfrontar el Barça i el Reial Madrid. Un clàssic de Champions a l'altura de les circumstàncies. Tot i això, vora 8.000 seients van quedar lliures, malgrat que el club havia exhaurit totes les entrades disponibles.

El partit de semifinals contra el Wolfsburg, que també es disputarà al Camp Nou, serà una nova opotunitat per fer créixer aquesta dada històrica per al futbol femení.

Anar al contingut