Els jugadors del Taradell celebren l'èpica victòria sobre el poderós Liceo (@cptaradell)
Hoquei patins

Un Taradell acabat d'ascendir tomba el poderós Liceo (4-3)

Els osonencs aconsegueixen derrotar el Liceo, que perd la imbatibilitat d'aquesta temporada

El Club Patí Taradell, que aquesta temporada acaba de pujar a l'OK Lliga, ha aconseguit derrotar el Deportivo Liceo, líder de la competició, i que arribava invicte al Pujoló.

Tot i anar al darrere en el marcador per un 3 a 1, els gallecs han aconseguit empatar a tres quan encara quedaven 20 minuts de partit.

Quan faltaven 10 minuts per al final, Xavier Soler ha aconseguit el quart gols pels osonencs, que ha donat la victòria als locals, i la primera derrota de la temporada al Liceo, que segueix líder de l'OK Lliga, a tres punts del Barça, que té un partit menys.

Aquest dimarts el Barça jugarà contra el Reus al Baix Camp, el partit corresponent a la jornada 5 i que es va suspendre pel temporal. Si aconsegueixen guanyar, empatarien a punts contra el Liceo al capdavant de la competició.