Els jugadors del RC Polo han acabat quarts en l'Euro Hockey League
Hoquei herba

El RC Polo perd contra el Mannheimer en el partit pel tercer i quart lloc de l'Euro Hockey League (1-3)

El duel pel bronze en la màxima competició europea s'ha resolt en el tram final a favor dels alemanys amb dos gols de l'argentí Gonzalo Peillat i un altre de Tim Haase, que han fet estèril l'empat a un provisional amb gol de Lucas Barón

El RC Polo ha perdut el partit pel tercer i quart lloc de l'Euro Hockey League en caure contra el Mannheimer alemany per 3-1. El duel pel bronze en la màxima competició europea s'ha resolt en el tram final amb dos gols de l'argentí Gonzalo Peillat i un altre de Tim Haase, que han fet estèril l'empat a un provisional fet per Lucas Barón.

La derrota davant el Mannheimer tanca l'actuació de l'equip de Carlos García Cuenca, campió de la Copa del Rei fa tot just un mes, en la present edició de l'EHL, en què va superar el Royal Leopold belga (3-4) i el Club Egara en els "shoot outs" (3-0), després d'empatar a 3, i va perdre en semifinals amb el Rot Weiss Köln alemany (3-1).

El Waterloo Ducks s'ha convertit en el primer club belga de la història capaç de guanyar el màxim trofeu continental després d'imposar-se en la final al Rot Weiss Köln alemany, botxí del Polo en semifinals, per un contundent 4-0.