Paco Jémez en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

El Rayo Vallecano fa oficial el retorn de Paco Jémez a la banqueta

El tècnic andalús torna a la banqueta de l'equip madrileny per intentar salvar-lo del descens

Actualitzat

Després d'unes ràpides negociacions, el Rayo Vallecano ha anunciat aquest dimecres el retorn de Paco Jémez com a nou entrenador de l'equip en substitució del cessat Míchel. El tècnic andalús firma fins al juny del 2020 i serà presentat aquest dijous.

El Rayo ocupa actualment el penúltim lloc de la classificació de Primera Divisió, a sis punts de la permanència.

Set penyes del Rayo critiquen el retorn de Paco Jémez

Set penyes del Rayo Vallecano (Bukaneros, Beodos, Mala Vida, Discapacitados, La Franja de Loeches, La Franja Vallecana i Peña El Ascenso) han emès un comunicat aquest dimecres en què critiquen la destitució de Míchel i l'arribada de Paco Jémez, al qual atribueixen "ficades de pota i faltes de respecte cap a la massa social" del club.

Els aficionats que componen aquestes penyes, algunes molt nombroses, manifesten que les decisions de la directiva fan que el Rayo "perdi aquesta essència que tant enganxa" i converteix l'entitat en "un club més, sense identitat pròpia".

"Míchel se'n va amb el cap ben alt. Va acceptar seure a la banqueta quan van venir mal dades, quan caminàvem cap a Segona B. La lleialtat i gratitud formen part d'aquests valors 'rayistes' que un dia ens van inculcar i un cop vam demostrar que, a diferència de molta gent del nostre club, tenim memòria ", confessen.

"La memòria ens fa mirar amb desgrat la persona que ocuparà la nostra banqueta, i no ho fem pel seu currículum esportiu, amb tres descensos en els últims tres clubs que ha entrenat a la nostra Lliga, sinó per les seves ficades de pota i faltes de respecte cap a la massa social del Rayo", declaren.

Aquests aficionats del Rayo diuen donar "importància als sentiments al camp" allunyats de "mercenaris" i declaren que aquests sentiments són "tan importants o més que el resultat d'un partit" perquè es volen veure "representats pel seu equip".

Les set penyes recorden també en el seu comunicat que "qui se'n va anar a Segona amb el cap alt va ser l'afició del Rayo mentre ell va preferir abandonar el vaixell".

Anar al contingut