Primera Divisió

El Rayo enfonsa una mica més el Saragossa al pou (1-2) i el Vila-real derrota el Sevilla i surt del descens (1-2)

La jornada d'aquest diumenge a Primera Divisió no ha esta gaire profitosa per als equips amb problemes. A la part baixa, el Saragossa segueix enfonsat a la cua de la classificació en perdre a casa contra el Rayo (1-2) i l'Sporting tampoc remunta després d'empatar contra l'Osasuna. El Sevilla està a meitat de la taula, però la derrota contra el Vila-real deixa l'equip andalús molt tocat i el seu tècnic, Marcelino, gairebé sentenciat. I en l'últim duel disputat al Vicente Calderón, Atlètic de Madrid i València han firmat un decebedor empat sense gols en un duel molt igualat entre dos aspirants en la lluita per estar a la zona de Lliga de Campions al final de la temporada.

Actualitzat
Sevilla, 1 - Vila-real, 2

Els castellonencs s'han avançat amb un gol de Borja Valero de falta a la primera part, però, poc després, el seu company Bruno Soriano ha marcat en pròpia porta i ha posat l'empat a 1. A les acaballes del partit, Camuñas ha aprofitat un contracop conduït per Cani per anotar el segon i deixar l'afició sevillista empipada amb el tècnic, Marcelino García Toral, que a poc a poc va esgotant el seu crèdit. El seu equip està ara a quatre punts de la zona europea.  

Sporting, 1 - Osasuna, 1

En el primer partit sense Manolo Preciado a la banqueta, i en l'estrena d'Iñaki Tejada com a tècnic, el conjunt asturià s'ha avançat a la mitja hora de joc amb un gol de Carmelo, que s'ha estrenat com a golejador a la Lliga aquesta temporada. Però, a 13 minuts del final, Lekic ha deixat glaçat el públic local al fer el definitiu 1 a 1 rematant amb el cap una bona centrada del català Marc Bertran. L'Sporting continua penúltim a tres punts de la salvació, mentre que l'Osasuna segueix a només dos punts de la zona europea.

Saragossa, 1 - Rayo Vallecano, 2

El drama del Saragossa no té final. Manolo Jiménez es veu incapaç de redreçar un equip a la deriva, que aquest diumenge ha perdut amb el Rayo i queda a deu punts de la salvació. Postiga ha avançat els locals, però, a la segona part, Diego Costa i Michu han donat la volta a la truita i han donat el triomf al conjunt madrileny (1-2).

Atlètic de Madrid, 0 - València, 0

Empat sense gols al Vicente Calderón entre dos equips que aspiren a classificar-se per a la Lliga de Campions la temporada que ve. L'Atlètic de Madrid ha trencat la ratxa de victòries des de l'arribada del "Cholo" Simeone a la banqueta i ha perdut una gran ocasió d'assaltar la quarta plaça davant un València que no ha reservat forces pensant en l'imminent duel de la Copa del Rei contra el Barça al Camp Nou. En un xoc molt igualat, els locals han arribat amb més perill sobre la porteria de Diego Alves, que ha estat espèndid en les seves intervencions. Falcao, a la represa, ha tingut l'ocasió més clara per desfer l'empat inicial, però Rami, sota els pals, ha evitat el gol del colombià. El València, que ha donat per bo un punt que el consolida a la tercera posició, podria perdre per dimecres el francès Mathieu, que ha abandonat el terreny de joc lesionat i és dubte per enfrontar-se amb el Barça.
Anar al contingut