Motor

El Ral·li Catalunya-Costa Daurada escalfa motors una setmana abans del seu inici

La prova, que es disputarà entre el 25 i el 28 d'octubre, podria ser decisiva per sentenciar el campionat del món que s'estan disputant Thierry Neuville i Sébastien Ogier

Actualitzat

Quan falta tot just una setmana perquè els cotxes que competeixen en el Mundial de Ral·lis arrenquin els motors en terres catalanes s'ha fet la presentació de l'edició 54 del Ral·li Catalunya-Costa Daurada. 

La prova, que es disputarà entre el 25 i el 28 d'octubre, recupera el tram barceloní en el "shakedown" que es corre el primer dia i es desplaça a les comarques tarragonines la resta de dies.

Pel que fa a la competició, màxima emoció i és que el campionat mundial podria decidir-se a Catalunya entre Thierry Neville (Hyundai) o bé Sébastien Ogier (Ford). El pilot belga lidera la classificació, però el francès li trepitja els talons i és a només set punts.

Un dels grans atractius també serà l'ídol de casa, el jove pilot Nil Solans, que l'any passat es va proclamar campió del món en la modalitat júnior i WRC3 i que enguany competeix en la categoria WRC2. A banda, un altre nom destacat és el de Sébastien Loeb, que abandona momentàniament el seu l'olimp i torna a agafar el volant d'un Citroën per disputar un ral·li.

 

ARXIVAT A:
Mundial de ral·lis
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut