Madrid sentenciat
Ancelotti en roda de prensa després de l'entrenament a Valdebebas
Futbol

El R. Madrid intentarà guanyar l'Elx i ser més líder després de la derrota del Barça

El tècnic del Reial Madrid ha confirmat la titularitat d'Iker Casillas i la convocatòria dels homes del planter Álvaro Medrán i Diego Llorente

Actualitzat

El Reial Madrid visita l'Elx en la 24a jornada de la Lliga BBVA. Després de les victòries davant el Deportivo i el Schalke, el conjunt de Carlo Ancelotti intentarà mantenir el lideratge després de la derrota del Barça davant del Màlaga  (0-1).

El tècnic del l'equip blanc ha confirmat que Casillas repetirà a la porteria i que Cristiano seguirà formant part del trio atacant titular juntament amb a Karim Benzema i Gareth Bale. Els lesionats James Rodríguez, Fabio Coentrao, Sami Khedira, Luka Modric i Sergio Ramos no disputaran el partit.

Els que sí que sortiran al camp seran Dani Carvajal, que s'ha recuperat completament del cop al turmell, i el central francès Raphael Varane. El brasiler Lucas Silva podria repetir la titularitat i jugar des de l'inici en la defensa juntament amb Pepe. Ancelotti completa la convocatòria amb els jugadors del planter Álvaro Medrán i Diego Llorente.

Ancelotti, que sumarà al Manuel Martínez cent partits amb el Reial Madrid, ha parlat en roda de prensa sobre la possible renovació amb el club. L'italià ha assenyalat que el final de temporada pot ser un bon moment per fer-ho, però que hi ha temps fins al 2016, any que finalitza el seu contracte.

Per la seva part, l'Elx, que va guanyar dos partits consecutius davant de l'Eibar i el Rayo Vallecano, jugarà per mantenir-se fora de la zona de descens.

L'equip de Fran Escribá tractarà de seguir amb la seguretat defensiva de les últimes dues jornades, en què no ha rebut cap gol, i potenciarà l'atac amb el brasiler Jonathas de Jesús.

Escribá compta amb les baixes de Pedro Mosquera, convalescent d'una lesió al genoll, i de Sergio Pelegrín i José Ángel Alonso, tots dos amb molèsties musculars.

El tècnic de l'equip il·licità, no ha donat cap pista sobre l'alineació, tot i que ha anunciat que hi haurà algun canvi respecte als últims partits.

Anar al contingut