Futbol

El públic tornarà als estadis anglesos a partir del 2 desembre

Fins a un màxim de 4.000 persones podran accedir a esdeveniments esportius que es disputin a l'aire lliure de les zones amb menys risc d'infecció per Covid-19, segons informa la BBC

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats tornaran a ocupar les grades dels estadis anglesos de les zones amb menor risc d'infecció de la Covid-19 quan acabi l'actual confinament a Anglaterra el 2 de desembre. Serà la primera vegada des del març que trobades oficials puguin rebre aficionats.

Fins a un màxim de 4.000 persones podran accedir a esdeveniments esportius que es disputin a l'aire lliure, segons ha informat la BBC. Aquesta mesura ha estat anunciada pel primer ministre, Boris Johnson, aquest mateix dilluns.

El govern britànic restablirà el sistema de nivells previ al confinament actual, pel que algunes zones estaran en nivell 3, de més risc de contagi, i d'altres en 2 o 1, en funció del seu menor risc.

A les zones de nivell 2, el màxim de persones que podrà entrar als estadis serà de 2.000, mentre que en el nivell 3 no podrà haver-hi ningú i es mantindran les restriccions.

Abans de l'inici de la temporada es van fer proves en partits amistosos, amb un màxim de 2.500 persones, però el pla de tornada gradual a partir de l'1 d'octubre va haver de retardar-se pel repunt de casos de Covid-19 al Regne Unit.

ARXIVAT A:
Covid-19
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut