Esports

El públic podrà tornar als estadis amb tota normalitat la pròxima temporada

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat que s'ha suprimit la norma que prohibia o limitava l'accés d'aficionats en partits de la Lliga de futbol i de la Lliga ACB

Actualitzat

Els estadis i pavellons esportius tornaran a la normalitat amb el començament de la Lliga de futbol de Primera i Segona Divisió, i de la Lliga ACB de bàsquet. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat l'aprovació d'aquesta mesura, que permetrà als aficionats tornar als estadis sense restriccions ni limitacions per primera vegada en gairebé un any i mig.

El reial decret aprovat aquest dijous pel Consell de Ministres, que modifica la llei de nova normalitat de l'estiu passat, suprimeix l'article 15.2 d'aquesta normativa i, per tant, "tornem a la normalitat pel que fa a l'afluència de públic per al començament de la Lliga de futbol i l'ACB", ha dit Darias.

Això implica que les competències tornaran a les comunitats autònomes, que seran les que determinaran l'aforament permès en cada cas.

El retorn tindrà algunes variacions: s'aplicarà l'ús obligatori de les màscares allà on no hi hagi distància de seguretat, com és el cas en els estadis de futbol o pavellons esportius.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut