Neymar s'ha convertit en el màxim golejador brasiler de la història de la Lliga de Campions (EFE)

El PSG tomba el Liverpool i recupera el segon lloc (2-1)

Bernat i Neymar han estat els autors dels dos gols parisencs en la victòria dels homes de Tuchel davant el Liverpool per 2 gols a 1

El PSG s'ha imposat al Liverpool per 2 gols a 1 en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Els dos equips han començat el duel amb una clara proposta ofensiva. Ángel Di María ha tingut la primera ocasió a l'inici del partit, però s'ha topat amb Alisson.

Bernat ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador al minut 11. El lateral valencià ha aprofitat un refús a l'interior de l'àrea i la passivitat defensiva dels anglesos per sorprendre el porter brasiler amb un xut pel primer.

El Liverpool ha reaccionat després del gol i, poc a poc, s'ha fet amb el control de la pilota. Salah ho ha provat al minut 21 des de lluny amb un xut que ha marxat desviat.

El PSG aprofitava les pèrdues de pilota del Liverpool per sortir al contraatac i Neymar ha marcat el segon en el minut 36 en una contra letal conduïda per ell mateix. El jugador brasiler, que s'ha convertit amb el màxim golejador brasiler de la història de la Lliga de Campions, ha enviat al fons de la xarxa un refús d'Alisson després d'una rematada de Cavani.

Quan semblava que el duel arribaria al descans amb 2 a 0 en el marcador, Milner ha retallat diferències al temps afegit de la primera meitat al transformar un penal de Di María sobre Mané.

En la represa, el Liverpool ha sortit convençut d'empatar el partit, tot i que les ocasions més clares han estat dels locals. Marquinhos ha rematat un córner que Alisson ha pogut treure "in extremis", i Neymar i Mbappé han estat un autèntic corcó durant tota la segona part per a la defensa "red".

Tot i les ocasions, el marcador ja no s'ha mogut i el PSG ha sumat la segona victòria en la fase de grups. El conjunt francès, amb 8 punts, es situa en segona posició mentre que el Liverpool cau fins a la tercera plaça amb 6.

El Napoli, nou líder del grup C

L'equip italià s'ha col·locat líder del seu grup al passar per sobre de l'Estrella Roja en un partit molt plàcid pels italians.

L'equip d'Ancelotti s'ha avançat amb un gol de Hamsik al minut 11 de partit i Dries Mertens ha ampliat la diferència a la mitja hora de joc. En la segona meitat, el belga ha marcat el tercer pels italians i, cinc minuts després, El Fardou Ben ha marcat el definitiu 3 a 1.

Amb aquesta victòria, els italians es situen primers del grup C amb 9 punts, en un partit en que Hamsik, amb el gol, s'ha convertit en el jugador del Napoli que més partits ha disputat i que més gols ha marcat a la Champions League.