Una imatge recent de Messi celebrant un gol amb el PSG
Futbol

El PSG s'acomiada de Messi en una piulada

El tècnic del conjunt francès ha confirmat que Messi no seguirà a l'equip. El futur de l'astre argentí, però, encara està en l'aire.

Redacció Esport3Actualitzat

El PSG ha confirmat mitjançant un tuit un secret que sap tothom: que Leo Messi no continuarà la temporada vinent a l'equip parisenc.

L'argentí no serà l'única baixa destacada del PSG. Sergio Ramos també s'acomiada aquest cap de setmana de París.

Galtier ja va anunciar dijous la baixa de Messi

L'entrenador del Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, ha confirmat a la roda de premsa prèvia al partit amb el Clermont d'aquest dissabte que Leo Messi jugarà el seu últim partit amb el conjunt francès. D'aquesta manera queda descartat que l'astre argentí renovi amb el PSG i el seu futur continua sense resoldre's.

"Demà serà el seu últim partit al Parc dels Prínceps. Espero que sigui rebut de la millor manera. Aquest any ha estat una peça important. Els comentaris i crítiques no em semblen justificats. En una temporada amb el Mundial ha fet unes estadístiques increïbles, amb 21 gols i 22 assistències. Sempre ha estat al servei del grup. Ha estat un privilegi no entrenar-lo, sinó acompanyar-lo", ha explicat Galtier."

 

Tot i l'anunci de Galtier, Leo Messi manté la incògnita sobre el seu futur. Tot i que cada cop hi ha més informacions que el situen a l'Aràbia Saudita, el Barça continua treballant per aconseguir el seu retorn, pendent de l'aprovació del pla de viabilitat de l'LFP.

Segons una informació del diari L'Équipe, el club hauria teixit un pla amb l'Inter de Miami perquè l'argenti fitxi per la franquícia nord-americana i arribi al Barça com a cedit, entre sis i 18 mesos.

Aquesta via permetria al Barça fer una oferta econòmicament competitiva i a l'Inter de Miami tenir Messi a mig termini. L'equip de l'MLS fa temps que va darrere de l'argentí.

Messi abans d'un partit amb el París-Saint Germain (Reuters)

Segons L'Équipe, la proposta seria beneficiosa també per a Messi, que podria jugar en una Lliga competitiva fins a la Copa Amèrica del 2024.

Anar al contingut