Leo Messi durant un partit del PSG
Leo Messi durant un partit del PSG (Reuters)
Futbol

El PSG "reté" Messi per a la pròxima temporada

L'argentí es converteix en imatge de la campanya de promoció de l'equipació del PSG per a la temporada vinent

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Leo Messi continua sent una de les principals incògnites del futbol mundial. Si una cosa semblava clara és que l'argentí no continuaria al PSG, però el club parisenc, lluny de qualsevol rumor, l'ha inclòs en la promoció de l'equipació per a la temporada vinent.

La nova samarreta recorda l'emblemàtic model dels inicis del 2000, amb el tradicional blau fosc acompanyat de la franja central vermella. A les imatges hi surt principalment Kylian Mbappé, però també hi té presència Leo Messi. L'argentí acaba contracte el 30 de juny i a l'horitzó hi té la possibilitat de tornar al FC Barcelona.

En les imatges de la nova equipació també hi apareix Neymar Jr. El brasiler, que s'ha perdut el tram final de la temporada per lesió, també viu els seus moments més delicats com a jugador del PSG després de ser un dels més qüestionats per l'afició parisenca.

La presència dels dos futbolistes, però, podria tenir un sentit més comercial, ja que la venda de samarretes del PSG es va incrementar, sobretot, des de l'arribada de Leo Messi, l'estiu del 2021.

La imatge promocional de la nova equipació del PSG
La imatge promocional de la nova equipació del PSG (@PSG_inside)
Anar al contingut