LLIGA DE CAMPIONS

El PSG recupera Mbappé contra l'Atalanta als quarts de final de la Champions

La urgència dels de Tuchel davant la gosadia dels de Gasperini, el primer plat de la final a vuit de Lisboa

Oriol VidalActualitzat

Lisboa, deserta com cada agost. Res fa pensar que a partir d'aquest dimecres vuit grans clubs s'hi jugaran la Copa més desitjada. La vol, com molts altres, Neymar. És la gran esperança per fer història del PSG i d'un Tuchel que, coix per un esquinç al peu, es juga el càrrec contra l'Atalanta. El tècnic alemany, amb la baixa de Di Maria per sanció, ha anunciat que Kylian Mbappé s'ha recuperat a temps del fort cop que tenia al turmell i podrà saltar com a titular a l'estadi de Da Luz.

Si fa un bon entrenament i no passa res d'extraordinari, el tindrem a l'equip demà.

Davant, la il·lusió de la ventafocs, l'Atalanta de Gasperini, que ha enamorat tothom per la seva gosadia.

"No perdrem mai. O guanyarem o n'aprendrem. I no és una frase feta. Som aquí per aprendre, però també per intentar guanyar."

I si l'Atalanta s'emportés l'Orelluda, molta atenció a la promesa del belga Marten de Roon per a tota la ciutat de Bèrgam:

"Ho dic de debò: si guanyem la Champions, faré pizza per a més de mil persones i la serviré jo mateix a la plaça."

Per veure si Simeone és tan generós, caldrà esperar a la roda de premsa de demà, tot i que l'Atlètic, ja a Portugal, viu pendent de no tenir més casos de coronavirus abans de jugar dijous contra el Leipzig. I per saber el possible rival del Barça a semis caldrà esperar a dissabte, amb el Lió-City. El lisboeta Bernardo Silva va fer ahir 26 anys i el desig d'aniversari no es podia saber:

"Si pogués triar el regal, seria guanyar la Lliga de Campions amb vosaltres. Per tant, som-hi, companys!"

Guardiola ja n'ha pres bona nota.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut