Messi celebra el seu golàs (EFE)
Champions

El PSG no en té prou amb el golàs de Messi per superar el Benfica a Da Luz (1-1)

Leo Messi ha estat substituït en el minut 81, un canvi que no li ha agradat gens a l'astre argentí; el Salzburg supera el Dinamo de Zagreb per 1-0 i és el sorprenent líder del grup E

Grup H

A l'estadi de Da Luz, el Benfica ha perdonat fins en tres ocasions al París Saint-Germain, en bona part gràcies a les accions de Donnaruma. Però en la primera aparició del trident Mbappé-Neymar-Messi, l'ha definit l'astre argentí per establir el 0-1 en una rosca marca de la casa, sense que Vlachodimos pogués fer-hi res. I l'empat ha arribat abans d'anar al descans. Centrada d'Enzo Fernández i Danilo Pereira marca en pròpia porteria quan volia rebutjar la pilota a córner. En el 81 ha deixat el camp Messi, que ha estat substituït per Sarabia. Benfica i PSG són colíders del grup H.

Al Juventus Stadium Rabiot ha obert el marcador per a la Juventus amb una rematada impecable a l'escaire de la porteria del Maccabi Haifa. Cohen no ha pogut fer res per aturar la pilota, un equip, l'israelià, que ha aguantat 35 minuts amb la porteria a zero. El francès ha estat assistit per Di Maria. Només començar la segona part, en el minut 50, ràpid contraatac de la Juve conduït per Vlahovic, que rep una nova assistència de Di Maria i supera Cohen amb comoditat. I el Maccabi que ha posat la por al cos de la Juve en el minut 75. Gran passada en profunditat de Chevy i Din David que supera Szczsny per establir un ajustat 2-1. Però en el 82, nova assistència del "fideo" Di Maria, que ha estat l'encarregat de treure el córner i rematada de cap del francès Rabiot. Doblet per al davanter de la Juve i triplet d'assistències per a l'argentí.

Grup E

A Stanford Bridge, duel de campions entre Chelsea i Milan. I ha estat l'equip londinenc el que ha obert el marcador en el minut 24. Embolic a la sortida d'un servei de cantonada, fins a tres rematades dels blues i, finalment, el francès Wesley Fofana ha estat capaç d'introduir la pilota al fons de la xarxa. L'exblaugrana Aubameyang en el 56 ha eixamplat la diferència en rematar una centrada de Reece James des de l'interior de l'àrea petita. Un Chelsea desbocat ha marcat el 3-0 després d'una rematada al primer pal de Reece James en el minut 62.

El Salzburg i el Dinamo de Zagreb han jugat el seu partit a tres quarts de set de la tarda i la victòria ha caigut del costat austríac per 1-0. El gol ha arribat en el minut 71 quan Okafor ha transformat un penal. Els austríacs són els sorprenents líders d'aquest grup.