Futbol internacional

El PSG està disposat a vendre Neymar aquest estiu si rep una oferta estratosfèrica

Segons informa el diari L'Équipe, el club parisenc estaria disposat a vendre el futbolista brasiler si rebés una oferta multimilionària

Actualitzat

Els problemes extraesportius i judicials que envolten Neymar podrien provocar la seva sortida del París Saint-Germain aquest estiu. Segons informa el diari L'Équipe, el club parisenc estaria disposat a vendre el fubolista brasiler si rebés una oferta multimilionària. El PSG va invertir 222 milions d'euros per al seu fitxatge i estaria obert a negociar un traspàs.

Segons aquesta mateixa informació, Neymar no es trobaria còmode a París i l'agent israelià Pini Zahavi hauria iniciat negociacions per preparar el retorn del futbolista brasiler a la lliga espanyola.

Els dubtes sobre el futur de Neymar coincideixen amb unes declaracions del president del PSG, Nasser al-Khelaifi, en una entrevista concedida a la revista France Footbal.

"Els jugadors hauran d'assumir les seves responsabilitats. I treballar més. I si no estan d'acord, les portes estan obertes. Ciao. Ja no vull veure més comportaments d'estrelles".

 

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut