El PSG, celebrant la classificació (@PSG_Feminines)

El PSG elimina al vigent campió, el Lió, i es creua al camí del Barça a les semifinals de la Champions femenina

Les parisenques han guanyat el partit de tornada dels quarts de final a Lió i s'enfrontaran a les de Lluís Cortés per un lloc a la final

El Barça de Lluís Cortés ja coneix el seu rival per a les semifinals de la Lliga de Campions femenina: el París-Saint Germain. El conjunt francès ha eliminat el Lió després de guanyar el partit de tornada per 1 gol a 2 (0-1 a l'anada per al Lió).

Catarina Macario ha avançat al Lió al minut 4, però el PSG ha acabat remuntant amb els posteriors gols de Grace Geyoro, al minut 25, i de Wendie Renard, en autogol al minut 61. Aquesta eliminació suposa la fi d'una era del conjunt lionès, que havia guanyat les 5 últimes edicions de la màxima competició europea.

Les blaugranes, doncs, disputaran el partit d'anada de les semifinals a París el cap de setmana del 24 i 25 d'abril (la data exacte està per decidir). La tornada serà al Johan Cruyff el cap de setmana de l'1 i 2 de maig.

L'altre semifinal de la competició serà el Bayern - Chelsea. La final tindrà lloc a Goteborg el pròxim 16 de maig.