Mbappé celebra el gol que ha marcat amb el PSG davant el Manchester United (EFE)

El PSG doblega el Manchester United a Old Trafford i encarrila els vuitens de final de la Champions (0-2)

Un gol de Kimpembe i un d'Mbbapé, a la segona part, han donat el triomf a l'equip parisenc

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El PSG no ha trobat a faltar els lesionats Neymar i Cavani i s'ha imposat amb solvència a Old Trafford en el partit d'anada del vuitens de final de la Lliga de Campions (0-2).

Les primeres oportunitats han estat per al Manchester United però de mica en mica el conjunt francès s'ha anat sentint còmode a la gespa de l'estadi anglès. El duel s'ha equilibrat però també s'ha tensionat en una primera part que ha acabat sense gols i amb moltes faltes.

A la represa, els ànims s'han relaxat i el PSG s'ha fet amb el control. Després d'un avís clar d'Mbappé que ha obligat De Gea a fer una aturada d'allò més vistosa, ha arribat el gol dels francesos: Kimpembe ha rematat al primer toc a la sortida d'un córner servit per Di María i ha enviat la pilota al fons de la xarxa (0-1).

Immediatament després Dani Alves ha tingut el segon a les seves botes amb una canonada que ha sortit lleugerament desviada. Qui ha fet la feina ha estat Mbappé que ha culminat amb una rematada a boca de canó una mil·limètrica assistència de Di María fent pujar el 0-2 en el marcador.

A les acaballes, el Manchester United s'ha quedat amb deu jugadors després que Paul Pogba veiés la segona groga per una falta excessivament contundent sobre Dani Alves.

Dimecres 6 de març es resoldrà l'eliminatòria al Parc dels Prínceps que, amb els dos gols que el PSG ha marcat a Old Trafford, queda molt ben encarrilada per als Thomas Tuchel.