Gonçalo Guedes, amb la samarreta del Benfica aquesta temporada a la Champions (Reuters)
Futbol internacional

El PSG, a punt de tancar el fitxatge del jove extrem portuguès Gonçalo Guedes

L'atacant del Benfica, de només 20 anys, se sumarà a Julian Draxler com a incorporacions dels parisencs en aquest mercat d'hivern

Marc BéjarActualitzat

Unai Emery és a punt de sumar una nova peça en la seva col·lecció. Gonçalo Guedes, extrem portuguès del Benfica, ha viatjat aquest dimarts a París per tancar el seu fitxatge pel PSG. El club parisenc pagarà uns 30 milions d'euros per incorporar una de les promeses del futbol lusità. El futbolista, de només 20 anys, se suma a Julian Draxler, que ha arribat també en aquest mercat d'hivern al PSG.

Guedes passarà en les pròximes hores la revisió mèdica i, si no hi ha cap daltabaix, serà presentat com a nou jugador de l'equip. Emery, que va reconèixer l'interès per l'atacant aquest dilluns en roda de premsa, sumarà d'aquesta nova manera una nova arma per afrontar els reptes pendents de l'equip. Guedes, però, no podrà jugar a la Champions aquest any perquè ja ha disputat partits de la màxima competició europea amb el Benfica a la lligueta.  Per tant, no serà alineat contra el Barça als vuitens de final, que comencen el pròxim 14 de febrer. 

El secretari tècnic del PSG, Patrick Kluivert, ha estat una de les claus de l'operació. L'holandès està contribuint a la millora de l'equip aquesta temporada, que havia començat amb bastants dubtes. El club presidit per Nasser Al-Khelaïfi busca en Gonçalo Guedes el mateix impacte que ha tingut Draxler. 

  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut