Vichai Srivaddhanaprabha, Claudio Ranieri i l'equip del Leicester celebren el títol de la Premier League aconseguit la passada temporada (Reuters)
Futbol internacional

El propietari del Leicester compra l'OH Leuven de la Segona Divisió belga amb la intenció de repetir el miracle

La intenció del magnat tailandès és repetir "el conte de fades" del Leicester i convertir l'OH Leuven en un campió en el mínim temps possible

Actualitzat

La jugada li va sortir molt bé al multimilionari tailandès Vichai Srivaddhanaprabha quan va decidir comprar el Leicester: En quatre anys el va fer pujar a la Primera Divisió anglesa i, dos anys més tard, va aconseguir "el miracle", i és que el seu equip va guanyar la Premier League. Popularment, la gesta dels Foxes de Ranieri liderats pel seu golejador, Jamie Vardy, va ser batejada com un "conte de fades".

Tot i que la ressaca de tants èxits ha passat factura aquesta temporada i el Leicester ha viscut un any carregat d'alts i baixos, patint per salvar la categoria mentre arribava als quarts de final de la Lliga de Campions eliminant rivals de la talla del Sevilla.

Just un any després del "conte de fades", Srivaddhanaprabha vol repetir el miracle i, en certa manera, crear-ne una franquícia. Per això, ha decidit comprar-se un nou equip, l'OH Leuven, un modest equip que juga a la Segona Divisió de Bèlgica. El plantejament és exactament el mateix: invertir una gran quantitat de milions d'euros per fer del conjunt de l'est de Brussel·les un campió en el mínim temps possible.

 

Anar al contingut