Barça

El prodigi indi de la Barça Academy que ha ingressat al Llibre dels Rècords

Karunavataram Dhyani, que fa tres temporades que juga a l'escola de futbol que el club blaugrana té a la capital índia, ha aconseguit el màxim nombre de tocs de pilota amb totes dues cames en només un minut

Redacció Esport3Actualitzat

Un nen de només set anys de la Barça Academy Delhi ha ingressat al "Llibre de Rècords de l'Índia" gràcies a la seva gran habilitat per fer tocs de pilota. Karunavataram Dhyani, que fa tres temporades que juga a l'escola de futbol que el club blaugrana té a la capital índia, ha aconseguit el màxim nombre de tocs de pilota amb totes dues cames en només un minut. En total, ha estat capaç de fer 146 tocs en 60 segons, i ha superat l'anterior registre de 137 que ell mateix tenia des de l'any passat.

Dhyani forma part dels equips que la Barça Academy Delhi té a Noida, una de les 6 seus que l'escola té repartides al voltant de la capital de l'Índia. Els seus tècnics destaquen que Karuna "és un autèntic exemple de dedicació i de constància, ja que en els tres anys que fa que és amb nosaltres no s'ha perdut mai ni un sol entrenament".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut