Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Joan Laporta, expresident del Barça, en una imatge d'arxiu.
Futbol

El procés de l'acció de responsabilitat contra Laporta i els seus directius començarà el 29 de gener

El dimecres 29 de gener començarà el procés de l'acció de responsabilitat contra Laporta i els seus directius. El jutjat de primera instància número 30 de Barcelona ha fixat aquesta data per la primera vista oral d'un procés que es preveu que serà molt llarg. El Barça estarà representat pel bufet Quatrecasas i els exdirectius pels seus advocats. En la primera vista oral només hi assistiran els advocats i més endavant declararan la resta de demandats.

Actualitzat

El dimecres 29 de gener començarà el procés de l'acció de responsabilitat contra Laporta i els seus directius. El jutjat de primera instància número 30 de Barcelona ha fixat aquesta data per a la primera vista oral d'un procés que es preveu que serà molt llarg. El Barça estarà representat pel bufet Quatrecasas i els exdirectius, pels seus advocats.

A la vista oral del 29 de gener només hi assistiran els advocats, i més endavant declararan tant els directius demandats com els demandants. És a dir, per una banda, Rosell, Freixa i l'actual directiva blaugrana amb les empreses encarregades de fer les auditories del club.

En la demanda, el Barça els reclama la seva responsabilitat per unes pèrdues de 47,6 milions. Laporta i els seus directius van signar una assegurança que cobria 25 d'aquests milions i, en cas de sentència desfavorable, els tocaria pagar la resta.

Anar al contingut