Espanyol

El primer objectiu de Pablo Machín: que l'Espanyol sigui difícil de batre

L'exentrenador del Girona i el Sevilla ha reconegut que l'equip té el hàndicap de començar projecte amb la temporada començada, però s'ha mostrat convençut que podrà inculcar les seves idees futbolístiques ben aviat a la plantilla

Jordi BentanachsActualitzat

Seriós, concentrat i responsabilitzat. Estil 100% Pablo Machín en la presentació del sorià com a nou tècnic blanc-i-blau.

Pablo Machín ha estat presentat com a nou entrenador de l'Espanyol. L'extècnic de Girona i Sevilla ha estat l'escollit per rellevar David Gallego, destituït pels mals resultats de l'equip, sobretot a la lliga, on és el penúltim classificat, en llocs de descens. Machín, de 44 anys, firma per al que queda de temporada i la següent. L'exentrenador del Girona, que estava sense equip des del març, dirigirà demà el primer entrenament amb l'Espanyol. Machín no s'ha cansat de repetir que està molt il·lusionat amb el projecte blanc-i-blau. Il·lusionat, sí, però també conscient de les dificultats.

"Hem de ser cauts, sensats, saber que l'equip està en una situació compromesa, perquè, si no, jo no seria aquí" 

A la roda de premsa de presentació de Machín se li ha demanat en repetides ocasions sobre el temps perdut i sobre el temps a recuperar. A Machín no el preocupa el més mínim:

"Queden moltes jornades per revertir la situació, portem un desavantatge respecte els altres equips, però en aquests 15 dies que tenim al davant la podem subsanar".

L'objectiu, ser difícils de batre

Pel que fa a les prioritats sobre la gespa, Pablo Machín ha apostat per ser un equip difícil de batre. Aquest serà el fonament per convertir el seu Espanyol en un equip competitiu. Aconseguir un bloc que faci molt difícil als rivals marcar un gol. Trobar un onze sòlid i solvent.

La lliga, la prioritat

Pablo Machín ha volgut deixar clar que el projecte del club se sustenta en la Lliga, però ha reconegut que això no vol dir que deixi de banda les altres competicions. Això sí: té molt clars els precedents d'altres equips que van acabar perdent la categoria en temporades en què jugaven competició europea:

"Aquests exemples d'equips amb molt de potencial que van acabar baixant els hem de tenir presents, però no ens han d'obsessionar."

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut