FUTBOL

El primer gol del Kun Agüero amb el Barça

El futbolista argentí ha jugat mitja hora i ha marcat un gol en el partit amistós disputat aquest matí entre el Barça i el Cornellà (2-2) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Lluís Cervelló TorresActualitzat

El debut oficial del Kun Agüero amb el Barça és cada cop més a prop. El davanter argentí ha participat aquest matí en el partit amistós en secret que la plantilla blaugrana ha disputat amb el Cornellà. Agüero ha jugat mitja hora i s'ha estrenat amb un gol. També ha marcat Coutinho en un duel que ha acabat amb empat a dos gols. Les dianes del Cornellà les han firmat Àlex Pla i Eloi Gila.

Ronald Koeman ha fet un onze format per Neto; Mingueza, Piqué, Umtiti, Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Riqui Puig, Coutinho; Ansu Fati, Agüero. També han participat en el partit diversos jugadors del filial i del juvenil.

Si tot va com es preveu, Agüero podrà entrar per primera vegada en una convocatòria oficial el pròxim cap de setmana. El Barça jugarà diumenge (21.00) al Camp Nou contra el València.

 

En aquest test, finalment, no hi ha participat Ousmane Dembélé, que també és a la fase final de la seva recuperació però que haurà d'esperar una mica més per poder reaparèixer en un compromís oficial.

Barça i Cornellà, després de l'amistós d'avui (Foto: FC Barcelona)
ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut