Sepe i Roger Serrano s'han trobat al pavelló de Sabadell Nord abans del derbi
Futbol sala

El primer derbi català de la Lliga, amb l'òptica de Sepe i Roger Serrano

Dos mesos després de la final de la Copa Catalunya, Industrias i Barça es tornaran a veure les cares en el mateix escenari. Sabadell va coronar un sorprenent Santa Coloma que va tombar el multicampió del 2019. Aquest dissabte, els d'Òscar Redondo intentaran repetir la gesta i els d'Andreu Plaza treure's l'espina. Sepe (Industrias) i Roger (Barça), excompanys al futbol sala formatiu blaugrana, han analitzat el primer derbi de la Lliga.

Xavi LorenteActualitzat

Sergio Sierra "Sepe" i Roger Serrano han estat els protagonistes de la trobada entre els dos rivals del derbi d'aquest dissabte al pavelló de Sabadell Nord. Els dos representants no amaguen que es tracta d'un partit més especial encara després de la final del passat al setembre, al mateix escenari a la Copa Catalunya. L'Industrias Santa Coloma va donar la sorpresa en superar el Barça (4-3) en un partit vibrant amb protagonisme destacat de Miquel Feixas. Precisament el porter colomenc podria ser la gran absència del derbi d'aquest dissabte a causa d'una lesió al dit polze d'una mà. Els blaugranes, en canvi, sumen un efectiu més: Marcenio. El tanca brasiler comptarà amb els primers minuts després d'un mes aproximadament amb la clavícula fracturada.

Sepe firma repetir el resultat de fa dos mesos, però toca de peus a terra.

"Caldrà repetir l'encert, que el teu porter ho pari tot, que a tu t'entri tot, i que ells no estiguin encertats. En aquest tipus de partits hi ha molts factors que influeixen, i un és que ells no tinguin el dia".

El Santa Coloma ha guanyat dos partits en l'últim any al Barça. A banda de la final de la Copa Catalunya, els d'Òscar Redondo també es van imposar a la primera volta de la Lliga la temporada passada al Palau. Roger té respecte pels colomencs.

"Són partits estimulants i pel que ha passat darrerament, necessitem donar un puntet més per emportar-nos aquest partit".

Els d'Andreu Plaza arriben en segona posició a la Lliga a un punt del liderat d'Inter Movistar. La situació de l'Industrias és força oposada ja que l'equip ocupa la part baixa d'una classificació molt igualada tan a prop del descens com de les places de Copa. Industrias-Barça, aquest dissabte a la tarda (18h) a Esport3.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut