Luis Enrique sobre la gespa
Luis Enrique, durant la seva etapa com a seleccionador espanyol
Futbol

El president del Nàpols revela el motiu del no de Luis Enrique

De Laurentiis assegura que l'asturià vol entrenar a la Premier League

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique és actualment un dels entrenadors més cotitzats del mercat. Per això, quan Luciano Spaletti va anunciar aquest dissabte que no seguiria al Nàpols, el sorprenent campió de la Sèrie A, el seu nom va ser dels primers a sortir a la palestra.

El rum-rum, però, no ha durat ni 24 hores. El president del club italià, Aurelio de Laurentiis, ha explicat en una entrevista a la RAI que l'entrenador asturià està descartat. Segons les seves declaracions, Luis Enrique només pensa a entrenar a la Premier League.

"Luis Enrique vol anar a la Premier; competim amb campionats que són més atractius que el nostre. No s'hi menja tan bé com aquí, però... Estem avaluant entrenadors per al 4-3-3 i triaré el millor per continuar amb el cicle."

Les opcions de Luis Enrique

De fet, l'exentrenador del Barça i de la selecció espanyola ja havia expressat en més d'una ocasió les ganes que tenia d'entrenar un equip de la Premier League. Amb l'anunci oficial de Pochettino com a nou entrenador del Chelsea, l'única banqueta entre els grans d'Anglaterra que podria quedar disponible és la del Tottenham londinenc, actualment amb Ryan Mason com a entrenador.

Si Luis Enrique s'ho repensa i vol entrenar en una altra Lliga, l'opció més factible seria el París Saint-Germain. Segons va informar Le Parisien, és el preferit per substituir Cristophe Galtier.

Anar al contingut