Les portes d'Anfield, amb pancartes contràries a la Superlliga (Reuters)
Futbol

El president del Liverpool envia un missatge als seguidors per demanar disculpes arran de la Superlliga

John Henry s'ha disculpat davant els aficionats, els jugadors i els tècnics: "Teníem molt clar que el projecte no se sostindria sense el suport dels fans"

Actualitzat

El principal propietari del Liverpool, John Henry, ha enviat un missatge dirigit a tots els aficionats del Liverpool per demanar disculpes per haver involucrat el club en el projecte de la Superlliga europea. 

"Vull disculpar-me amb tots els aficionats i els que donen suport al Liverpool pel trastorn causat en les últimes 48 hores. Teníem molt clar que el projecte en què ens involucràvem no se sostindria sense el suport dels aficionats. En aquestes 48 hores, heu estat molt clars que no es mantindria. Us hem escoltat. Jo he escoltat."

 

Henry es va disculpar també davant els jugadors i el tècnic Jurgen Klopp, que ja s'havien manifestat contra el projecte.

El Liverpool és un dels dotze clubs que apareixien com a fundadors de la Superlliga europea i un dels sis que van desmarcar-se d'un projecte que es va trobar amb una forta contestació des de tots els sectors tan bon punt es va anunciar.   

 

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut