El president del Girona, Delfí Geli, en una imatge d'arxiu
Girona

El president del Girona, Delfí Geli, confia que Eusebio traurà l'equip del descens

El president del Girona diu que el tècnic està capacitat per revertir la situació i demana el màxim suport a l'afició diumenge a Montilivi

Josep M. PuigActualitzat

Eusebio va abandonar la sala de premsa de Valladolid amb el cap cot, abatut per la sisena derrota consecutiva. El seu càrrec penjava d'un fil, però el Girona, a contracorrent, l'ha ratificat en el càrrec. El president del Girona, Delfí Gelí, està convençut que l'entrenador de La Seca revertirà la situació.

"Els nostres jugadors confien en Eusebio. És una situació que valorem molt, perquè creiem que tots estem units en una mateixa direcció. Tots tenim molt clar quin és el nostre objectiu i sabem que l'entrenador està fent tot el possible. Eusebio té la capacitat per tirar aquesta situació endavant."  

 

Des del club es demana unitat perquè Montilivi torni a ser un fortí després de més de sis mesos sense guanyar-hi.

"Els nostres jugadors han de tenir l'escalf i el suport de totes les persones que vindran a l'estadi. Aquest és el primer pas per donar força i energia a l'equip, perquè durant el partit es donin les condicions perquè el Girona aconsegueixi els punts."

 

El Girona ha caigut per primer cop en zona de descens des que és a Primera Divisió i té al davant un calendari ple d'esculls. La primera final, diumenge que ve contra el Sevilla, abans de visitar el camp d'un altre aspirant a jugar la Lliga de Campions, el Getafe. El Llevant, a Montilivi, i l'últim partit a Vitòria decidiran si el Girona tindrà una tercera temporada a Primera.

Anar al contingut