Futbol

El president de l'Athletic, Josu Urrutia, no renuncia a la continuïtat de Valverde

El president de l'Athletic, Josu Urrutia, no confirma ni nega la continuïtat d'Ernesto Valverde i diu que "ningú del Barça m'ha trucat preguntant per Valverde, però tampoc els cal"

Actualitzat

Josu Urrutia, president de l'Athletic, ha aparcat la decisió sobre la continuïtat d'Ernesto Valverde a la banqueta de l'equip bilbaí. El tècnic acaba contracte el 30 de juny i se l'ha vinculat repetidament amb el Barça. Quan falten tres setmanes per acabar la Lliga, o Valverde no ha pres encara una decisió, o no l'hi vol dir al seu president, o el president encara no ho vol traslladar a l'opinió pública.

Urrutia, això sí, ha assegurat que "no he rebut cap trucada del Barça preguntant per Valverde, però tampoc els cal parlar amb mi". Això sí, ha tingut paraules de lloança cap a Ángel "Cuco" Ziganda, actual entrenador del filial, que es perfila com a successor de Valverde si aquest marxés a final de temporada. En qualsevol cas, Urrutia manté que "ara mateix Valverde és el millor tècnic per a l'Athletic", però avisa que la solució final encara pot trigar: "L'entrenador per a la pròxima temporada se sabrà al juny".

Valverde farà una roda de premsa dissabte. A veure si posa més llum al seu futur.

El president de l'Athletic sí que ha confirmat la marxa a final de temporada del porter exespanyolista Gorka Iraizoz, de 36 anys, i que no es renovarà el contracte a Mikel Rico.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut