Atletisme

El president de la Federació Espanyola d'Atletisme es considera enganyat i diu que és una víctima més dels atletes imputats

L'escàndol per dòping que ha destapat l'"operació Llebrer" ha obert una altra esquerda en la credibilitat de l'esport espanyol. El fet que una de les afectades sigui Marta Domínguez, fins ara vicepresidenta de la Federació Espanyola, ha deixat fora de joc l'ens esportiu, i aquest dilluns el seu president ha hagut de sortir a donar explicacions. José María Odriozola diu que no pensa dimitir perquè considera que ell mateix és una víctima més dels atletes imputats en l'"operació Llebrer" i que alguns dels seus col·laboradors l'han enganyat.

Actualitzat
Puntual a la cita el president de la Federació Espanyola d'Atletisme ha entrat a la sala de premsa acompanyat de l'atleta Ángel David Rodríguez i el cap dels serveis mèdics. Tot i la gravetat del cas, s'ha permès el luxe de fer broma sobre la nombrosa presència de periodistes.

Malgrat que fa 21 anys que és president i que pràcticament coneix tots els secrets de l'atletisme espanyol, Odriozola ha assegurat que no sabia res de les pràctiques il·lícites investigades, que se sent una víctima i que no pensa dimitir. "Ha estat el disgust més gran en 21 anys de president i en molts més anys d'atleta i en d'altres feines. Em considero una víctima del tema. Crec que he complert les meves obligacions de president i no podia imaginar que algunes persones faltessin a la meva confiança. Lluito contra el dopatge des de fa més de 30 anys", ha assegurat.

L'únic error que ha admès el màxim dirigent de l'atletisme espanyol ha estat tornar a incloure en l'organigrama federatiu Manuel Pascua Piqueras, entrenador implicat en el cas. En el passat les seves activitats ja havien aixecat nombroses sospites. Sobre Marta Domínguez, ha assegurat que "si es demostra que hi estava implicada, s'investigarà i si és necessari, se li prendran tots els títols i resultats".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut