Víctor Santos, en una imatge d'arxiu (FAF)
Futbol internacional

El president de la Federació Andorrana dimiteix després de l'escàndol per l'operació Cautxú

Víctor Santos ha presentat la dimissió després de cinc anys en el càrrec per defensar-se de les acusacions de presumptes desviaments de diners de la FIFA i de la UEFA

Actualitzat

El president de la Federació Andorrana de Futbol, Víctor Santos, ha dimitit per poder-se defensar de les acusacions de presumptes desviaments de diners de la FIFA i de la UEFA en la denominada operació Cautxú.

La renúncia de Víctor Santos, que portava cinc anys en el càrrec, es va fer per burofax i és irrevocable. Ara, els màxims dirigents de la FAF són els vicepresidents Alfonso Martín i Elisabeth Pirot.

Santos va ser detingut dimarts passat, i dijous el van posar a disposició judicial i després va quedar en llibertat amb càrrecs. A més, li van prohibir anar a la seu de la federació.

El secretari general de la FAF, Tomàs Gea, per la seva banda, continua a la presó des de dijous a la tarda, acusat d'un delicte d'apropiació indeguda, d'administració deslleial i de frau a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Aquestes dues últimes acusacions també recauen sobre Víctor Santos. En aquesta mateixa causa també s'està investigant el tresorer de la FAF, José García, que està fora del Principat i que té una ordre de recerca internacional.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut