Luis Suárez, en un partit amb l'Uruguai (Reuters)
Futbol

El president del Grêmio revela on jugarà Luis Suárez després del Mundial

El davanter, de 35 anys, després de guanyar la Lliga amb el Nacional jugarà a l'MLS

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Luis Suárez és als Estats Units. I no perquè ho hagi anunciat públicament, sinó que la informació ha sortit a la llum a través d'un agent inesperat: el president del Grêmio.

Alberto Guerra, que presideix el club brasiler, ha declarat que l'ex del Barça va refusar una oferta del seu equip perquè "té intenció de jugar a l'MLS".

"Vam fer-li una proposta i la va refusar. Suárez ens va donar les gràcies perquè era una oferta seriosa, però el seu pla és jugar a l'MLS. La nostra proposta era millor que les que va rebre de l'MLS, però té un projecte de vida."

En nombroses ocasions s'ha relacionat el nom de l'uruguaià amb l'Inter Miami, equip que sembla que també podria estar interessat en el fitxatge de Leo Messi. L'últim equip amb què ha jugat Luis Suárez ha estat el Nacional, l'equip dels seus inicis com a futbolista i amb el qual va aconseguir guanyar la Lliga del seu país a principis de novembre.

Ara es troba concentrat amb l'Uruguai per disputar el Mundial de Qatar. La selecció entrenada per Diego Alonso disputarà la fase de grups davant Portugal, Ghana i Corea del Sud.

ARXIVAT A:
Luis SuárezMundial Qatar 2022
Anar al contingut