FUTBOL

El preciós homenatge a un jove futbolista amb càncer

Els jugadors de l'Ajax i de l'Excelsior van formar un passadís per fer costat al seu company Devin Plank, que lluita contra un tumor cancerigen al peroné

Redacció Esport3Actualitzat

El món del futbol ens deixa a vegades imatges que valen molt la pena. A la Copa neerlandesa, l'Ajax d'Amsterdam i l'Excelsior Maassluis, un modest equip de la tercera divisió, han demostrat la seva categoria humana amb un gest commovedor. Els dos equips van decidir deixar de banda la competició uns instants per un bon motiu: fer costat al jove jugador de l'Excelsior Devin Plank, que lluita contra un càncer de peroné. Tots els futbolistes van formar un passadís per aplaudir i donar suport al company en la seva tornada als terrenys de joc.

Plank, de 20 anys, va entrar al 89' i va jugar només dos minuts, autoritzats pels metges però d'un valor incalculable. El futbolista fa un any que lluita contra un càncer al peroné i, després de ser operat, es troba encara en ple tractament amb quimioteràpia. "Soc molt feliç d'haver tornat a jugar, encara que hagi estat poca estona. Va ser un moment inoblidable, potser un dels millors de la meva vida. Ja havíem fet quatre canvis i em pensava que no entraria, però el tècnic no es va oblidar de mi. Ara m'adono del gran gest que van tenir tots", va declarar després.

El partit es va acabar amb 9-0 a favor de l'Ajax, però el resultat va ser el menys important. Els dos equips van deixar clar que la vida i la companyonia van al davant.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut