Barça

Víctor Font entrega al Barça gairebé 5.000 firmes pel vot electrònic

El vot electrònic permetria al soci blaugrana no només votar des de qualsevol lloc en unes eleccions presidencials, sinó participar de qualsevol consulta referent al club; Víctor Font acusa l'actual president i la seva directiva de manca de lideratge i de diàleg amb el vestidor

Imma PedemonteActualitzat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Víctor Font ha aconseguit reunir més de les 3.253 firmes de socis que necessitava a favor del vot electrònic. Aquest dilluns en tenia validades 4.989 i encara queden 24 hores perquè acabi el termini. De moment ha fet entrega al club de gairebé 5.000 firmes i dimarts, a les 20 hores, acabarà de completar amb les que vagi sumant al llarg d'aquesta tarda i el dia de demà.

Després, el club tindrà 48 hores per validar les firmes i haurà de fer entrar el tema del vot electrònic a l'ordre del dia de l'assemblea de compromissaris, que es farà diumenge 6 d'octubre. Aquell dia, el mateix Víctor Font hauria de poder explicar el tema als socis presents a l'assemblea.

El vot electrònic permetria al soci blaugrana no només votar des de qualsevol lloc en unes eleccions presidencials, sinó participar de qualsevol consulta referent al club. La seva aprovació definitiva sempre hauria de passar per l'aprovació de la nova llei de l'esport, que va entrar a tràmit el mes de juliol i que sembla que té consens polític per tirar endavant en un marge d'entre 6 i 12 mesos.

Víctor Font també ha fet referència al delicat moment que travessa la relació entre el president i la junta directiva amb el vestidor. Creu que hi ha una clara absència de lideratge institucional, que no han sabut "agafar el toro per les banyes" i que haurien de parlar tots plegats per resoldre la polèmica que ha quedat reflectida als mitjans de comunicació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut