El jugador del Galatasaray Ozan Kabak remata a la porteria del Porto defensada per Iker Casillas (EFE)

El Porto i el Schalke segellen amb victòria el pas als vuitens de final de la Champions

Tant els portuguesos com els alemanys han resolt el tràmit enfront el Galatasaray i el Lokomotiv de Moscou i és que tots dos ja tenien assegurada la classificació abans de jugar

El Porto ha posat la cirereta a una gran fase de grups de la Lliga de Campions amb una nova victòria, aquesta vegada contra el Galatasaray (2-3). Els portuguesos tanquen un brillant inici a la màxima competició europea amb la imbatibilitat com a bandera i és que el balanç és de 5 victòries i 1 empat.

Felipe ha avançat el Porto al quart d'hora de joc i Marega, de penal, minuts abans del descans, ha fet el 0-2. Els turcs, però, han escurçat distàncies abans de la mitja part amb un gol de Feghouli també des dels onze metres(1-2). A la segona part, Sergio Oliveira ha fet l'1-3. El Galatasaray, lluny d'abaixar els braços, ha lluitat per acomiadar-se de la màxima competició europea amb la millor imatge i Derdiyok ha anotat el 2-3 que ha acabat sent definitiu.

El Schalke supera el Lokomotiv de Moscou (1-0)

Els alemanys, segons del grup i amb el bitllet dels vuitens de final a la butxaca abans del xiulet inicial, han jugat a mig gas contra l'equip rus, que tampoc ha invertit grans esforços. El Schalke, de fet, ha dominat el matx, ha tingut la possessió de la pilota i ha estat l'equip que més cops ha xutat entre els tres pals en un duel poc lluït i amb força targetes grogues. En el temps afegit, Schöpf ha fet l'únic gol del partit.