El Porto aprofita la tendresa de l'Arsenal per agafar avantatge en l'anada dels vuitens de la Champions (2-1)

El Porto es va imposar a l'Arsenal de Cesc Fàbregas (2-1) i els londinencs hauran de remuntar a l'Emirates si volen ser als quarts de la Champions. Els portuguesos es van avançar en el minut 11, gràcies a una cantada del porter Fabianski, després d'una centrada xut de Varela. Els "gunners" es van despertar i, set minuts després, el veterà Sol Campbell va empatar amb una rematada de cap a boca de canó. A la represa, els locals van sortir més forts i Falcao, en una acció de murri, va donar el triomf al seu equip.

L'Arsenal recordarà durant molt de temps aquest partit contra el Porto, a causa dels dos gols encaixats, dos gols impropis d'un equip que està jugant els vuitens de final de la Lliga de Campions. El primer, en el minut 11, quan el porter Fabianski va enviar una pilota que sortia fora, centrada per Varela, al fons de la seva pròpia porteria.

Els portuguesos havien sortit en tromba, dominaven un Arsenal que, amb tot, va saber reaccionar i va empatar set minuts després de l'errada del substitut d'Almunia. Sol Campbell, recollint un cop de cap de Rosicky, restablia l'equilibri del matx.

Badada defensiva dels "gunners"

I en el minut 51, l'errada de Fabianski que va suposar el primer gol es va quedar curta quan una cessió de Campbell al seu porter la va xiular l'àrbitre com a falta indirecta. Aquesta errada va desembocar en un autèntic desastre. En un cúmul de despropòsits, Fabianski dóna la pilota a l'àrbitre, aquest li entrega a Ruben Micael que, mentre la defensa dormia, l'envia ràpidament a Falcao.

Gol del colombià i victòria del Porto que, a part de la victòria, va tenir com a objectiu frenar de qualsevol manera Cesc Fàbregas, que va rebre set faltes molt dures i que va acabar encarant-se amb els jugadors contraris que el van maltractar durant tot el partit.