Jackson Martínez, talent golejador per a l'Atlètic de Simeone
Futbol

El Porto anuncia oficialment el traspàs de Jackson Martínez a l'Atlètic de Madrid

El Porto ha comunicat que el club madrileny pagarà la clàusula de rescissió del davanter colombià, xifrada en 35 milions d'euros

Actualitzat

El Porto ha fet oficial aquesta matinada la venda de Jackson Martínez a l'Atlètic de Madrid. El club "colchonero", de fet, pagarà la clàusula de rescissió del contracte del davanter colombià, xifrada en 35 milions d'euros. Aquest anunci confirma la informació que ja va donar dies enrere el representant del jugador.

Martínez, de 28 anys, ha jugat al Porto les tres últimes temporades, on ha demostrat la seva capacitat golejadora tant a la Lliga portuguesa com a la Champions.

L'Atlètic de Madrid, a més a més, és a punt de tancar la cessió amb opció de compra del migcentre brasiler Rodrigo Caio, procedent del Sao Paulo. Caio va estar a punt de fitxar pel València, però el club "txe" no va veure clars els resultats de la revisió mèdica del jugador, recuperat de fa poc d'una greu lesió.   

Miranda, a l'Inter

El fitxatge de Jackson ha coincidit a l'Atlètic de Madrid amb el traspàs del central Joao Miranda, que jugarà a l'Inter de Milà a canvi de 15 milions d'euros.

 

Anar al contingut